Festa Major de Palamós

COMPARTIR

La Festa Major de Palamós és una celebració anual que captiva els seus habitants i atrau visitants de tot arreu

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Palamós

-

Baix Empordà

-

Girona

| Data:

22/06/2023
al 26/06/2023

La Festa Major de Palamós és una celebració anual que captiva els seus habitants i atrau visitants de tot arreu. Aquesta festa tradicional té lloc a la bonica vila costanera de Palamós, situada a la Costa Brava, a la província de Girona.

Durant la Festa Major, que generalment se celebra a l’estiu, els carrers de Palamós s’omplen de vida i alegria.

Durant els dies de festa, el programa inclou una gran varietat d’activitats per a tots els gustos i edats. Hi ha concerts de música en viu amb artistes locals i internacionals, espectacles de dansa i teatre, correfocs, cercaviles, activitats esportives i jocs tradicionals.

Una part destacada de la Festa Major de Palamós és la processó en honor al patró del poble, Sant Joan. La imatge del sant és portada pels carrers en una magnífica processó, acompanyada per música i devots locals. Aquest moment és especialment emotiu i uneix la comunitat en un acte de fe i tradició.

Els castells, també tenen un paper rellevant durant la Festa Major de Palamós. Les colles castelleres  s’uneixen per construir impressionants torres humanes, demostrant habilitat, força i coordinació. Aquesta és una de les tradicions més emblemàtiques de Catalunya i és un espectacle fascinant de veure.

La gastronomia també ocupa un lloc destacat durant la Festa Major de Palamós. Els visitants tenen l’oportunitat de gaudir de delicioses especialitats locals, com ara els famosos mariscs frescos de la zona, com les gambes i els escamarlans. Els restaurants i les carpes instal·lades al llarg dels carrers ofereixen una àmplia selecció de plats típics i menús festius.

La Festa Major de Palamós és una celebració vibrant i enèrgica que uneix la tradició, la cultura, la música, la gastronomia i la devoció. És una oportunitat per als habitants locals i els visitants de gaudir de l’esperit festiu i la riquesa de la cultura catalana en un entorn costaner encantador.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Palamós

|

Baix Empordà

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA