Festa Major de Llagostera

COMPARTIR

la cercavila, una desfilada acolorida i animada

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Llagostera

-

Gironès

-

Girona

| Data:

26/05/2023
al 30/05/2023

La Festa Major de Llagostera és un esdeveniment anual esperat amb il·lusió per tots els seus habitants i per als visitants que s’uneixen a aquesta celebració. Aquesta festa tradicional transforma el tranquil municipi de Llagostera en un vibrant escenari de diversió, cultura i tradició.

Durant la Festa Major, els carrers s’omplen d’activitats per a tots els gustos i edats. El punt de partida és sovint la cercavila, una desfilada acolorida i animada on les colles, associacions i veïns locals es reuneixen per recórrer els carrers de la localitat amb alegria i entusiasme. La música de les xarangues i el ball dels gegants acompanyen aquesta comitiva, creant un ambient festiu i participatiu.

Els actes culturals tenen un paper important durant la Festa Major de Llagostera. Es poden gaudir de concerts amb artistes locals i convidats especials, que omplen l’atmosfera amb música en viu i entusiasme. El teatre, la dansa i altres representacions artístiques també tenen un espai destacat en el programa, oferint entreteniment per a tots els amants de les arts escèniques.

Els castells, símbol de la cultura catalana, no poden faltar en aquesta celebració. Les colles castelleres s’uneixen per aixecar les seves estructures humanes impressionants. Amb força, coordinació i un gran treball en equip, aconsegueixen construir castells cada vegada més alts i complexos. L’emoció i l’admiració són palpables en cada intent i en cada castell obtingut.

La gastronomia és una part essencial de la Festa Major de Llagostera. Les parades de productes locals, com ara embotits, formatges, olives i vins de la regió, ofereixen als visitants una mostra dels sabors autèntics de la zona. Els restaurants i les tavernes del municipi també ofereixen plats tradicionals i menús especials perquè tothom pugui gaudir de la deliciosa cuina catalana.

La nit de la Festa Major es converteix en un espectacle de llums i colors amb els tradicionals focs artificials. L’espera val la pena quan el cel s’il·lumina amb explosions brillants i sorprenents. La màgia dels focs artificials captiva a tothom i crea un moment d’emoció i alegria compartida.

En resum, la Festa Major de Llagostera és una celebració en què la comunitat s’uneix per honorar les seves tradicions i la seva identitat cultural. És una oportunitat per gaudir de la música, el ball, els castells, la gastronomia i altres activitats que converteixen aquesta festa en un esdeveniment memorable. La Festa Major de Llagostera és un testimoni de la riquesa cultural i la unitat de la seva gent.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Llagostera

|

Gironès

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA