Festa Major de Folgueroles

COMPARTIR

La Festa Major de Folgueroles és una celebració anual que encapsula l'essència i l'orgull d'aquest petit poble rural situat a la comarca d'Osona

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Folgueroles

-

Osona

-

Barcelona

| Data:

1/09/2023
al 17/09/2023

Festa Major de Folgueroles

La Festa Major de Folgueroles és una celebració anual que encapsula l’essència i l’orgull d’aquest petit poble rural situat a la comarca d’Osona. Aquesta festa és una oportunitat per a la comunitat local de donar la benvinguda als visitants i compartir amb ells la seva cultura i les seves arrels profundament arrelades.

La Festa Major de Folgueroles, és una oportunitat per a la gent de la zona de reunir-se i celebrar junts. Una de les característiques més destacades és la processó en honor a la Mare de Déu del Roser, la patrona de Folgueroles. La imatge de la Mare de Déu, portada pels devots, recorre els carrers del poble en un ambient solemne i devot.

La música és un element clau de la festa. Les cobles i les bandes de música locals omplen l’aire amb sons festius, acompanyant les celebracions i les danses tradicionals com la sardana. Hi ha també actuacions de grups musicals contemporanis que aporten un toc més modern i divers al programa de la festa.

Els carrers i les places de Folgueroles s’omplen de vida durant la Festa Major.

La Festa Major de Folgueroles no només és un esdeveniment que celebra la cultura i les arrels del poble, sinó que també fomenta la participació activa de la comunitat. És un moment per retrobar-se amb amics i veïns, gaudir de la música i la dansa, i compartir el goig d’una tradició que ha resistit la prova del temps.

La Festa Major de Folgueroles és una celebració que trasllada als visitants a un món de tradició i autenticitat catalanes. És una oportunitat de viure l’essència d’aquesta petita localitat, de conèixer la seva gent i de ser part d’una festa que encarna l’esperit de comunitat i la riquesa cultural.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Folgueroles

|

Osona

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA