Festa Major de Cassà de la Selva

COMPARTIR

parades amb productes artesans i gastronomia local, creant un ambient festiu i acollidor

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Cassà de la Selva

-

Gironès

-

Girona

| Data:

2/06/2023
al 6/06/2023

La Festa Major de Cassà de la Selva és una celebració anual que captiva i enorgulleix tant als seus habitants com als visitants que tenen l’oportunitat de gaudir-ne. Aquesta festa, és una explosió de color, música, dansa i tradició que envaeix els carrers d’aquest encantador municipi de la comarca del Gironès.

parades amb productes artesans i gastronomia local, creant un ambient festiu i acollidor

Durant els dies de Festa Major, Cassà de la Selva es converteix en un escenari vibrant d’activitats per a tots els gustos i edats. Les seves places i carrers s’omplen de parades amb productes artesans i gastronomia local, creant un ambient festiu i acollidor. És impossible resistir-se a la temptació de provar les delícies culinàries que s’ofereixen: des de les tradicionals coques de recapte fins a les botifarres, formatges i vins de la regió.

Els actes més destacats de la Festa Major inclouen cercaviles amb gegants, capgrossos i bastoners que recorren els carrers al ritme de la música tradicional catalana. Les colles castelleres també fan gala de la seva destresa i valentia aixecant torres humanes impressionants, omplint l’ambient amb emoció i aplaudiments.

activitats esportives, concursos, exposicions d'art i altres esdeveniments per tal de fomentar la convivència i el sentit de pertinença

La música és un element fonamental en aquesta festa. Les cobles i les bandes de música amenitzen els carrers i les places amb concerts i balls populars. La sardana, la dansa tradicional catalana, és una de les protagonistes absolutes, i tant els residents com els visitants s’uneixen en cercles per ballar-la amb alegria i entusiasme.

La Festa Major de Cassà de la Selva és també una oportunitat per a la participació activa de la comunitat local. Les entitats i associacions organitzen activitats esportives, concursos, exposicions d’art i altres esdeveniments per tal de fomentar la convivència i el sentit de pertinença. És una ocasió perfecta per conèixer les tradicions i la història d’aquesta localitat, així com per conèixer els seus habitants, sempre amables i acollidors.

La Festa Major de Cassà de la Selva

Així doncs, si tens l’oportunitat de visitar Cassà de la Selva durant la seva Festa Major, et trobaràs immers en una atmosfera màgica i vibrant, on les tradicions es barregen amb l’alegria i l’entusiasme dels seus habitants. Sens dubte, serà una experiència que et captivarà i que recordaràs amb afecte durant molt de temps.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Cassà de la Selva

|

Gironès

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA