Festa Major de Camprodon

COMPARTIR

una gran varietat d'activitats i esdeveniments per a totes les edats

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Camprodon

-

Ripollès

-

Girona

| Data:

20/06/2023
al 25/06/2023

La Festa Major de Camprodon és una celebració tradicional que té lloc cada any a la localitat de Camprodon, situada a la comarca del Ripollès, a la província de Girona. Aquesta festa és una de les més importants i populars de la zona i atrau visitants de tot el país.

La Festa Major de Camprodon se celebra durant diversos dies i inclou una gran varietat d’activitats i esdeveniments per a totes les edats. Una de les activitats més destacades és les cercaviles, una desfilada festiva pels carrers del poble en què participen diferents colles de gegants, grallers, castellers i altres figures tradicionals. És un espectacle, colorit i animat que transmet l’alegria i l’esperit festiu del poble.

A més de les cercaviles, la Festa Major de Camprodon ofereix concerts de música en directe, ballades populars, espectacles de foc i pirotècnia, concursos gastronòmics, activitats esportives i exhibicions folklòriques. També hi ha espai per a activitats infantils, com ara parcs d’atraccions i espectacles especialment dissenyats per als més petits.

Un altre element destacat de la Festa Major de Camprodon és la seva oferta gastronòmica. Els visitants tenen l’oportunitat de degustar plats típics, com ara carn a la brasa, botifarra, formatges artesans i pastissos tradicionals. A més, hi ha diversos estands de venda d’artesania local i productes de la zona, permetent als visitants emportar-se un record especial de la festa.

La Festa Major de Camprodon és una ocasió especial per a la comunitat local per mostrar i preservar les seves tradicions i cultura. És un esdeveniment que uneix a la gent del poble i crea un ambient festiu i acollidor per a residents i visitants. És una experiència única per a viure i gaudir de la riquesa cultural i l’esperit festiu de la bella localitat de Camprodon.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Camprodon

|

Ripollès

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA