Festa Major de Caldes d’Estrac

COMPARTIR

La Festa Major de Caldes d'Estrac és una celebració anual que captura l'esperit vibrant i la rica història d'aquesta encantadora localitat costanera de la costa del Maresme.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Caldes d'Estrac

-

Maresme

-

Barcelona

| Data:

26/08/2023
al 11/09/2023

Festa Major de Caldes d’Estrac

La Festa Major de Caldes d’Estrac és una celebració anual que captura l’esperit vibrant i la rica història d’aquesta encantadora localitat costanera de la costa del Maresme. És una ocasió esperada amb entusiasme per la comunitat local i també per aquells que visiten  la zona per gaudir d’aquesta festa tradicional.

La Festa Major de Caldes d’Estrac sol tenir lloc durant el mes d’agost, coincidint amb la data de Sant Bartomeu, el patró de la ciutat. Durant aquest període, els carrers es transformen en un escenari d’activitats diverses que agraden a tothom. Una de les característiques més notables és la processó solemne en honor a Sant Bartomeu, on la imatge del sant és portada amb reverència pels carrers del poble, acompanyada de música i devoció.

La música és un element central de la Festa Major de Caldes d’Estrac. Es poden gaudir de concerts i actuacions en viu en diversos espais, que van des de la plaça del poble fins a les platges, creant un ambient festiu i animat per a tothom. La gastronomia també té un paper destacat, amb parades de menjars i begudes locals que ofereixen delícies culinàries catalanes, com ara els plats de marisc fresc i les tapes tradicionals.

Una altra tradició que no es pot passar per alt és el Ball de Diables i el Correfoc, on grups de diables amb vestits espectaculars i figures de dimonis recorren els carrers amb foc i pirotècnia, creant un espectacle fascinant i emocionant per als espectadors. Aquesta és només una de les moltes activitats destinades a entretenir i sorprendre el públic durant la Festa Major.

Els més petits també tenen el seu espai en aquesta celebració. Hi ha atraccions i activitats especials per als nens, jocs i espectacles infantils, que fan que la festa sigui una experiència familiar completa.

La Festa Major de Caldes d’Estrac és, una oportunitat única per experimentar la cultura, la tradició i l’alegria que caracteritzen aquesta pintoresca localitat costanera de Catalunya. És un esdeveniment que uneix a la comunitat i ofereix als visitants una immersió en la vida i la història d’aquesta encantadora destinació costanera.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Caldes d'Estrac

|

Maresme

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA