Festa Major de Blanes

COMPARTIR

La Festa Major de Blanes és una de les celebracions més esperades i animades de la Costa Brava, que té lloc a la pintoresca vila de Blanes

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Blanes

-

Selva

-

Girona

| Data:

21/07/2023
al 30/07/2023

Festa Major de Blanes

La Festa Major de Blanes és una de les celebracions més esperades i animades de la Costa Brava, que té lloc a la pintoresca vila de Blanes.  Aquesta festa tradicional reuneix residents i visitants en un ambient d’alegria, color i tradició, creant una experiència única que reflecteix l’esperit viu i vibrant de la comunitat local.

Aquest espectacle de colors i explosions lluminoses il•lumina el cel nocturn i crea un ambient màgic que deixa bocabadats a tots els assistents

La Festa Major de Blanes s’allarga durant diversos dies, oferint una gran varietat d’activitats i esdeveniments per a tots els gustos i edats. Els carrers es converteixen en escenaris d’animades cercaviles, cercaviles de gegants i capgrossos, i espectaculars correfocs, omplint l’atmosfera amb música i llum.

Una de les característiques més emblemàtiques de la Festa Major de Blanes és el seu castell de focs artificials, un esdeveniment esperat amb entusiasme per tothom. Aquest espectacle de colors i explosions lluminoses il·lumina el cel nocturn i crea un ambient màgic que deixa bocabadats a tots els assistents.

Els concerts i actuacions en viu també tenen un paper destacat en la Festa Major de Blanes. Els carrers i places s’omplen de música de tots els estils, des de la música tradicional catalana fins a la música més actual, aportant ritme i alegria a la celebració.

Els esdeveniments esportius i les activitats recreatives també tenen un lloc especial en la programació de la festa. Des de competicions esportives fins a jocs per als més petits, tothom té l’oportunitat de participar i gaudir d’un ambient festiu i amistós.

La gastronomia és una part essencial de la Festa Major de Blanes. Els visitants tenen l’oportunitat de degustar deliciosos plats locals i tradicionals, així com una gran varietat de productes artesanals. Els menjars en família i les terrasses plenes de vida són una imatge típica d’aquesta festa.

Enmig de tota l’eufòria, la Festa Major de Blanes també dedica moments per a la reflexió i la devoció. Diverses cerimònies religioses i processons honoren el patró de la vila, recordant la importància de les tradicions religioses en aquesta comunitat.

La Festa Major de Blanes és una festa en què la cultura, la tradició i l’alegria s’uneixen per crear un esdeveniment inoblidable. És una oportunitat per connectar amb la rica història i identitat de Blanes, mentre entres en una atmosfera festiva i autèntica que deixa empremta en el cor de tots els qui la viuen.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Blanes

|

Selva

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA