Festa Major d’Amer

COMPARTIR

un tribut a la rica història i cultura que defineixen aquesta comunitat.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Amer

-

Selva

-

Girona

| Data:

5/08/2023
al 17/08/2023

La Festa Major d’Amer: Un Tros d’Història i Alegria

Cada any, el petit i encantador poble d’Amer, situat a la comarca de la Selva, es transforma en un escenari de festa, color i tradició amb la celebració de la seva Festa Major. Aquest esdeveniment esperat amb anhel no només és una oportunitat per a celebrar i gaudir, sinó que també és un tribut a la rica història i cultura que defineixen aquesta comunitat.

La Festa Major d’Amer és una ocurrència vibrant de tradicions i costums locals que es transmeten de generació en generació. Durant aquest període, que sovint es desplega al voltant del sant del poble, es realitzen una sèrie d’activitats que uneixen els habitants del poble i també atrauen visitants curiosos de poblacions veïnes. Processons religioses, ballades populars, música en viu i espectacles tradicionals formen part de l’agenda de la festa, creant un ambient d’alegria contagiosa.

Un dels moments àlgids d’aquesta celebració és la cercavila, on els carrers estrets i empedrats d’Amer es transformen en un mar d’acolorides vestimentes i decoracions. La gent es reuneix per a participar i presenciar aquesta desfilada festiva, música en viu i balls tradicionals es combinen per a crear un espectacle fascinant. Aquesta cercavila no només serveix com un mitjà d’entreteniment, sinó que també reforça el sentiment de comunitat i pertinença que caracteritza la vida a Amer.

La Festa Major d’Amer és molt més que un simple esdeveniment. És una ocasió que reflecteix l’esperit i la identitat d’aquesta localitat, honrant la seva història mentre celebra el present. A través de les seves activitats, música i tradicions, la Festa Major recorda a tothom qui participa que les arrels culturals i el sentit de pertinença són valors inestimables que esdevenen el lligam invisible que uneix els habitants d’Amer en una celebració inoblidable.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Amer

|

Selva

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA