Festa Major a Mont-roig del Camp

COMPARTIR

La Festa Major de Mont-roig del Camp és una celebració anual que captura l'essència i l'orgull d'aquesta encantadora localitat situada a la comarca del Baix Camp.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Mont-roig del Camp

-

Baix Camp

-

Tarragona

| Data:

28/09/2023
al 1/10/2023

Festa Major a Mont-roig del Camp

La Festa Major de Mont-roig del Camp és una celebració anual que captura l’essència i l’orgull d’aquesta encantadora localitat situada a la comarca del Baix Camp. És una festa esperada amb gran entusiasme pels seus habitants i una oportunitat per a visitants de descobrir la riquesa cultural i l’esperit comunitari de la població.

La Festa Major de Mont-roig del Camp és un esdeveniment que generalment té lloc a mitjans o finals de setembre, i es prolonga durant diversos dies.

La música i la dansa són una part fonamental de les festes, amb actuacions en viu i concerts en diferents espais de Mont-roig del Camp. La música catalana, com la sardana, i altres gèneres contemporanis es poden gaudir durant aquesta celebració.

La Festa Major de Mont-roig del Camp ofereixen un ampli ventall d’activitats culturals i de lleure, com ara exposicions d’art, espectacles de teatre, concursos i activitats esportives que mantenen a residents i visitants entretinguts durant tota la setmana.

La gastronomia és una part integral de les festes, i els menjars i begudes locals són protagonistes en els diferents esdeveniments gastronòmics i sopars populars que se celebren.

La Festa Major de Mont-roig del Camp són una oportunitat única per experimentar la cultura i la tradició d’aquesta localitat catalana. És una celebració que uneix a la comunitat, celebra les seves arrels i ofereix als visitants una immersió en la vida i l’esperit de Mont-roig del Camp. És un esdeveniment que mostra l’orgull i la identitat de la població i que és una invitació a participar en una festa que combina la religiositat, la diversió i la convivència.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Mont-roig del Camp

|

Baix Camp

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA