Festa del Vi de Gandesa

COMPARTIR

La Festa del Vi de Gandesa és una celebració anual que té lloc a la ciutat de Gandesa, situada a la comarca de la Terra Alta, a la província de Tarragona.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Gandesa

-

Terra Alta

-

Tarragona

| Data:

3/11/2023
al 5/11/2023

Festa del Vi de Gandesa

La Festa del Vi de Gandesa és una celebració anual que té lloc a la ciutat de Gandesa, situada a la comarca de la Terra Alta, a la província de Tarragona. Aquesta festa és un esdeveniment destacat que celebra la rica tradició vinícola de la regió i homenatja els viticultors i cellers locals que produeixen alguns dels vins més apreciats de la zona.

La Festa del Vi de Gandesa és una oportunitat per als amants del vi i els visitants que volen conèixer millor la cultura vinícola de la Terra Alta.

Les activitats de la festa inclouen degustacions de vins de la regió, visites guiades a cellers, tallers sobre la producció de vi, concursos de tast de vins i maridatge de vins i aliments locals. També hi ha espectacles de música i dansa, fires d’artesania i parades de menjars amb especialitats locals per a tots els gustos. A més, els assistents poden gaudir de visites a les vinyes i paisatges espectaculars que envolten la ciutat de Gandesa.

Una de les característiques més destacades de la Festa del Vi de Gandesa és la participació activa dels cellers de la zona, que ofereixen mostres dels seus millors vins perquè els visitants els puguin tastar i conèixer millor. Aquesta festa és una oportunitat única per descobrir les varietats de raïm locals, que donen lloc a vins d’alta qualitat i gran caràcter.

La Festa del Vi de Gandesa no només celebra la cultura del vi, sinó que també posa de manifest la importància de la viticultura en la vida i l’economia de la Terra Alta. És un esdeveniment que captiva els sentits i permet als visitants experimentar la passió i la dedicació que els viticultors posen en cada copa de vi que produeixen.

En resum, la Festa del Vi de Gandesa és una celebració que combina la tradició, el vi i la gastronomia local per oferir una experiència inoblidable als seus visitants. És una oportunitat per conèixer millor la riquesa cultural i enològica de la Terra Alta, així com per gaudir de la calidesa i l’hospitalitat dels seus habitants.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Gandesa

|

Terra Alta

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA