Festa del Trinxat de Puigcerdà

COMPARTIR

La Festa del Trinxat de Puigcerdà és una celebració culinària que immersa en la tradició i el sabor de la cuina ceretana, converteix aquesta encantadora localitat en un lloc de trobada per a amants de la gastronomia i curiosos paladars

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Puigcerdà

-

Cerdanya

-

Girona

| Data:

Festa del Trinxat de Puigcerdà

La Festa del Trinxat de Puigcerdà és una celebració culinària que immersa en la tradició i el sabor de la cuina ceretana, converteix aquesta encantadora localitat en un lloc de trobada per a amants de la gastronomia i curiosos paladars. Aquest esdeveniment anual, rendeix homenatge a un plat característic de la regió: el trinxat.

El trinxat és un plat humil i deliciós, que té com a ingredients fonamentals la col i la patata, tot barrejat amb cansalada i all, i després trinxat i cuinat fins a obtenir una textura cremosa. La Festa del Trinxat és l’oportunitat perfecta per a degustar aquesta especialitat culinària preparada per cuiners locals, amb cada tret i aroma que reflecteixen l’autenticitat i el sabor de la cuina pirinenca.

Les places i carrers de Puigcerdà es converteixen en un escenari viu on les parades de productors ofereixen els ingredients frescos per a preparar el trinxat, des de la col més cruixent fins a les patates de proximitat. Les cuines temporals s’omplen amb la fragància dels ingredients mentre els cuiners locals preparen aquest plat tradicional amb mestria i passió.

La festa no és només una oportunitat de degustar el trinxat en la seva forma més autèntica, sinó també de participar en activitats i esdeveniments relacionats amb la gastronomia local. Des de concursos de cuina fins a demostracions culinàries, la Festa del Trinxat ofereix una experiència completa per als amants de la cuina i els interessats en explorar les delícies culinàries de la Cerdanya.

A més de la gastronomia, la festa inclou elements festius com música en viu, animació per als més petits i una atmosfera alegre i acollidora. La Festa del Trinxat de Puigcerdà és més que una celebració gastronòmica; és una oportunitat de connectar amb la comunitat local i explorar la riquesa de la seva cultura culinària en un ambient festiu i acollidor.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Puigcerdà

|

Cerdanya

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA