Festa del Mercat d’Amposta

COMPARTIR

La Festa del Mercat d'Amposta és una celebració que posa de manifest la rica tradició comercial i cultural d'aquesta encantadora ciutat situada a la desembocadura del riu Ebre

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Amposta

-

Montsià

-

Tarragona

| Data:

16/05/2024
al 19/05/2024

Festa del Mercat d’Amposta

La Festa del Mercat d’Amposta és una celebració que posa de manifest la rica tradició comercial i cultural d’aquesta encantadora ciutat situada a la desembocadura del riu Ebre. És una oportunitat excepcional per a locals i visitants de gaudir d’una jornada plena de color, sabor i diversió en un dels mercats més emblemàtics de la regió.

Des del primer raig de sol, els carrers s’omplen d’activitat mentre els venedors locals preparen les seves parades amb productes frescos de la zona: des de fruites i verdures de l’horta de l’Ebre fins a productes artesanals i gastronòmics típics de la regió. És un festival de sabors on es poden degustar les delícies culinàries de la zona, des de les famoses anguiles de l’Ebre fins als embotits tradicionals i els formatges artesanals.

La música i les actuacions en viu omplen l’aire, creant una atmosfera festiva i alegre que captiva a tots els qui es troben passejant pels carrers del mercat. Els artesans locals exposen les seves creacions úniques, des de joies fins a objectes de fusta tallada, oferint als visitants la possibilitat de portar-se a casa un trosset de l’autèntica cultura ampostina.

La Festa del Mercat d’Amposta també és una ocasió per celebrar la comunitat i les seves arrels. Les activitats tradicionals, com ara balls populars, concursos de cuina i exposicions de fotografia, ressalten la rica herència cultural d’aquesta regió. A més, les visites guiades pel nucli antic de la ciutat ofereixen als visitants la possibilitat de descobrir la història i l’arquitectura d’Amposta, des de les antigues muralles fins als edificis modernistes.

La Festa del Mercat d’Amposta és molt més que una simple celebració comercial; és una experiència única que uneix la tradició i la modernitat, la gastronomia i la cultura, en un ambient festiu i acollidor que captiva a tots els qui tenen el plaer de participar-hi.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Amposta

|

Montsià

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA