Festa del Brut i la Bruta de Torà

COMPARTIR

La Festa del Brut i la Bruta de Torà és una celebració plena de color, tradició i diversió que omple els carrers d'aquest pintoresc poble amb alegria contagiosa

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Torà

-

Segarra

-

Lleida

| Data:

2/02/2024
al 4/02/2024

Festa del Brut i la Bruta de Torà

La Festa del Brut i la Bruta de Torà és una celebració plena de color, tradició i diversió que omple els carrers d’aquest pintoresc poble  amb alegria contagiosa. Aquesta festa, amb arrels profundes en la història local, esdevé una experiència única que captura l’ànima del municipi i atrau visitants amb la seva autenticitat.

La festivitat del Brut i la Bruta,  és coneguda per les seves característiques figures còmiques i grotesques que es converteixen en els protagonistes de la festa. El Brut, vestit amb vestidures estrafolàries i una màscara exagerada, representa la figura masculina, mentre que la Bruta, amb els seus atuells extravagants, encarna l’essència femenina d’aquesta tradició ancestral.

La festa arrenca amb la desfilada del Brut i la Bruta pels carrers del poble, acompanyats per una multitud que es congrega per veure aquest espectacle únic. La música, els cants i la dansa creen una atmosfera festiva mentre les figures característiques salten, ballen i interactuen amb el públic. Aquesta desfilada té lloc enmig d’una gran expectació i alegria, i és l’oportunitat perfecta per als residents i visitants per unir-se i compartir l’entusiasme de la celebració.

La Festa del Brut i la Bruta de Torà no només preserva una antiga tradició, sinó que també reforça els llaços  i proporciona un espai per a la creativitat i l’expressió individual. Amb el seu esperit festiu, la celebració brinda a tots els qui hi participen una experiència única i inoblidable, en la qual es barregen les riqueses culturals i la diversió per crear una festa que perdura en la memòria col·lectiva del poble.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Torà

|

Segarra

|

Lleida

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA