Festa de Sant Joan a Tarragona

COMPARTIR

els carrers de la ciutat, portant fanalets i llençant foc d'artifici.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Tarragona

-

Tarragonès

-

Tarragona

| Data:

23/06/2023
al 25/06/2023

La Festa de Sant Joan a Tarragona és una celebració vibrant i emocionant que té lloc cada any el 23 de juny. Aquesta festivitat, amb més de dos-cents anys d’història, és una de les més importants de la ciutat.

El punt culminant de la festa és la tradicional «correfoc», un espectacle pirotècnic i de foc on colles de diables recorren els carrers de la ciutat, portant fanalets i llençant foc d’artifici. Aquesta imatge impressionant, amb els diables bramant, els llamps i les espurnes que il·luminen el cel nocturn, crea una atmosfera màgica i fascinant.

Les fogueres s'encenen i la gent salta per sobre d'elles

A més del correfoc, la festa també inclou altres activitats com ara concerts de música, ballades populars, cercaviles, castells humanes i espectacles de foc i pirotècnia. És una festa que combina les tradicions més arrelades amb la modernitat i l’esperit festiu, creant un ambient únic i enèrgic.

Els carrers de Tarragona es converteixen en un escenari vibrant on la música, els crits d’alegria i els colors són protagonistes. Les colles de diables i altres grups festius s’uneixen per donar vida a aquesta festa i involucrar a tothom en la celebració.

A més de les activitats de carrer, Sant Joan també se celebra a les platges de Tarragona. La nit anterior a la festa, les platges es converteixen en un punt de trobada per a famílies i amics que s’acosten per gaudir d’una nit màgica. Les fogueres s’encenen i la gent salta per sobre d’elles com un ritual per purificar-se i donar la benvinguda a l’estiu.

La Festa de Sant Joan a Tarragona és una oportunitat per experimentar la cultura, la tradició i l’esperit festiu d’aquesta ciutat catalana. És un moment en què la comunitat es reuneix per celebrar, compartir alegria i gaudir d’una festa plena d’emocions. Si tens l’oportunitat de visitar Tarragona durant aquesta època de l’any, no et decebràs, ja que Sant Joan et regalarà una experiència inoblidable.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Tarragona

|

Tarragonès

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA