Festa de l’Oli de l’Albi

COMPARTIR

La Festa de l'Oli de l'Albi és una celebració culinària que destaca l'or líquid que és un dels tresors gastronòmics de Catalunya: l'oli d'oliva.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Albi

-

Garrigues

-

Lleida

| Data:

3/03/2024
al 3/03/2024

Festa de l’Oli de l’Albi

La Festa de l’Oli de l’Albi és una celebració culinària que destaca l’or líquid que és un dels tresors gastronòmics de Catalunya: l’oli d’oliva. Aquesta festa, que se celebra amb entusiasme a la localitat de l’Albi, constitueix una oportunitat única per als amants de la gastronomia d’immergir-se en el món de l’oli d’oliva, una part integral de la rica tradició culinària catalana.

La festa esdevé un tribut a l’oli d’oliva verge extra, conegut per la seva qualitat excepcional i sabor intens. Els olivaires locals i els productors d’oli tenen un paper destacat, oferint als visitants l’oportunitat de conèixer de prop el procés de producció, des de la collita de les olives fins a l’extracció del preuat líquid.

Els visitants poden degustar una àmplia varietat d’olis d’oliva en diferents presentacions, des de les varietats fins a l’oli d’oliva amb aromes i sabors únics. Les degustacions es converteixen en una experiència educativa que destaca la diversitat de l’oli d’oliva i el seu paper en la cuina mediterrània.

La Festa de l’Oli de l’Albi també ofereix activitats complementàries per a tota la família. Des de tallers sobre la poda d’oliveres fins a sessions de cuina en les quals xefs locals destaquen la versatilitat de l’oli d’oliva en la preparació de plats, la festa proporciona una experiència completa i educativa.

El mercat d’oli d’oliva i productes artesans és un altre aspecte destacat de la festa. Els productors locals ofereixen una àmplia gamma de productes, des de l’oli d’oliva fins a sabons i cosmètics elaborats amb aquest ingredient preciós. Aquest mercat no només permet als visitants endur-se a casa els millors productes, sinó que també és una oportunitat per fer costat als negocis locals.

Amb l’encant característic de l’Albi, la Festa de l’Oli no només celebra un ingredient essencial de la cuina mediterrània, sinó que també destaca la importància de la sostenibilitat, la tradició i la comunitat.Aquesta festa no només és una oportunitat per gaudir dels sabors de l’oli d’oliva, sinó també per connectar amb la cultura local i apreciar la passió que envolta aquest preciós líquid.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Albi

|

Garrigues

|

Lleida

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA