Festa de les Bruixes a Cabrera de Mar

COMPARTIR

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Cabrera de Mar

-

Maresme

-

Barcelona

| Data:

5/05/2023
al 7/05/2023

La Festa de les Bruixes és una celebració que té lloc a Cabrera de Mar, un petit municipi situat a la comarca del Marese. Aquesta festivitat és una oportunitat per als residents i visitants per experimentar la cultura i la tradició popular catalana.

La Festa de les Bruixes té les seves arrels en les creences populars sobre la bruixeria i la màgia, que han estat part integral de la cultura catalana durant segles. Durant la festa, el centre de la ciutat es converteix en un lloc de celebració, amb carrers plens de parades, activitats i espectacles per a tothom.

parades amb carros decorats amb flors i altres ornaments

Els carrers estan plens de gent disfressada de bruixes, esperant per gaudir de la música i ballar al ritme de la música tradicional catalana. Hi ha també una gran varietat de parades amb carros decorats amb flors i altres ornaments, que fan un recorregut pel centre de la ciutat.

Una altra atracció de la Festa de les Bruixes és la gastronomia local. Els visitants poden provar deliciosos plats tradicionals catalans, com ara la fideuada, una espècie de paella amb fideus i marisc, o la coca de llardons, un pastís dolç típic.

Fira familiar

La Festa de les Bruixes a Cabrera de Mar és una celebració plena de color, música i tradició, que reflecteix l’esperit i la cultura catalana. Si teniu l’oportunitat de visitar aquesta petita ciutat durant la festa, segurament us deixarà un record inoblidable.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Cabrera de Mar

|

Maresme

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA