Festa de la Municipalitat de la Canonja

COMPARTIR

La Festa de la Municipalitat de la Canonja és una celebració anual que posa de manifest l'orgull i la identitat de la localitat de la Canonja, situada a la comarca del Tarragonès.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Canonja

-

Tarragonès

-

Tarragona

| Data:

12/04/2024
al 20/04/2024

Festa de la Municipalitat de la Canonja

La Festa de la Municipalitat de la Canonja és una celebració anual que posa de manifest l’orgull i la identitat de la localitat de la Canonja, situada a la comarca del Tarragonès. Aquest esdeveniment, carregat de color, música i tradició, és una oportunitat per als habitants del poble i els visitants de reunir-se i celebrar la seva comunitat i les seves arrels.

La festa comença amb l’esperat pregó, que marca l’inici oficial dels dies de celebració. A partir d’aquí, els carrers es converteixen en un escenari vibrant, amb activitats per a tots els gustos i edats. Hi ha atraccions per als més petits, concerts en viu per als amants de la música, espectacles de dansa i teatre, així com una gran varietat de parades de mercat que ofereixen productes locals i gastronomia tradicional.

Un dels moments més esperats de la festa és la cercavila, en la qual els gegants, els capgrossos i altres figures tradicionals recorren els carrers del poble acompanyats per música i balls. És una ocasió per a tota la comunitat de participar i mostrar el seu suport a les tradicions locals.

La Festa de la Municipalitat de la Canonja és molt més que una simple celebració; és una oportunitat per a la comunitat de reunir-se, celebrar i compartir la seva identitat i orgull locals. És un moment per recordar les arrels i valors que uneixen a la gent de la Canonja i per mirar cap al futur amb esperança i optimisme.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Canonja

|

Tarragonès

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA