Festa de la Llum a Manresa

COMPARTIR

La Festa de la Llum a Manresa és una celebració única i vibrant que il•lumina els carrers de la ciutat amb una atmosfera de màgia i alegria

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Manresa

-

Bages

-

Barcelona

| Data:

10/02/2024
al 3/03/2024

Festa de la Llum a Manresa

La Festa de la Llum a Manresa és una celebració única i vibrant que il·lumina els carrers de la ciutat amb una atmosfera de màgia i alegria. Aquest esdeveniment anual, és una manifestació de la rica història i tradició de la ciutat.

La festa té les seves arrels en una antiga llegenda local que parla de la protecció divina que va rebre Manresa durant un període de foscor i perill. En commemoració d’aquesta llegenda, la comunitat es reuneix per celebrar la llum com a símbol d’esperança, renovació i unitat.

Les activitats de la Festa de la Llum comencen amb una acolorida desfilada pel centre històric de la ciutat. Carrosses engalanades, músics, ballarins i ciutadans amb vestits tradicionals omplen els carrers amb una explosió de colors i energia. Les llums brillants adornen les façanes dels edificis i els arbres, creant un espectacle visual impressionant.

Un dels moments més esperats és el moment de l’encesa de la foguera central, que simbolitza la llum que va il·luminar Manresa en el passat. La cerimònia d’encesa és acompanyada de música en directe, espectacles de pirotècnia i activitats participatives per a tota la família. Els ciutadans i visitants tenen l’oportunitat de compartir la calidesa de la foguera, creant una atmosfera acollidora i comunitària.

Durant la Festa de la Llum, els carrers es converteixen en un escenari per a diverses representacions artístiques i culturals. Des de teatre fins a concerts, hi ha una gran varietat d’esdeveniments que destaquen el ric patrimoni cultural de Manresa i fomenten la participació ciutadana.

A més de l’aspecte cultural, la festa també destaca la gastronomia local amb parades de menjar i begudes tradicionals. Els visitants poden gaudir de delicioses especialitats locals mentre gaudeixen de l’ambient festiu.

La Festa de la Llum a Manresa és una celebració que uneix a la comunitat en una expressió col·lectiva de joies i esperança. A través de la seva rica combinació de tradició, art i gastronomia, aquest esdeveniment captura l’ànima vibrant d’aquesta encantadora ciutat.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Manresa

|

Bages

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA