Festa de la Farigola de Prades

COMPARTIR

jornada plena de color, sabor i tradició

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Prades

-

Conca de Barberà

-

Tarragona

| Data:

20/05/2023
al 28/05/2023

La Festa de la Farigola de Prades és una celebració anual que aplega persones de tota la comarca per gaudir d’una jornada plena de color, sabor i tradició. Prades, un poble situat en un entorn natural privilegiat a les Muntanyes de Prades, és conegut per la seva riquesa en herbes aromàtiques, i la farigola és la seva reina indiscutible.

riquesa en herbes aromàtiques, i la farigola

La festa té lloc, quan els camps són plens de flors i els aromes omplen l’aire. Durant aquest dia, les places i carrers de Prades s’omplen de parades amb tota mena de productes elaborats amb farigola: des de l’oli essencial i les infusions fins a dolços i xarops. Els visitants poden gaudir d’un mercat amb un ampli ventall d’opcions relacionades amb aquesta herba aromàtica, així com de tallers i demostracions sobre el seu cultiu i ús.

, les places i carrers de Prades s'omplen de parades

Un dels moments més esperats és el concurs de plats elaborats amb farigola, on els cuiners aficionats i professionals competeixen per crear les millors receptes. Des de plats tradicionals de la zona fins a creacions innovadores, els participants posen a prova la seva creativitat per sorprendre el jurat i els assistents amb sabors únics i irresistibles. El premi més preuat és la Farigola d’Or, que reconeix el millor plat de la festa.

d'un mercat amb un ampli ventall d'opcions relacionades amb aquesta herba aromàtica

A més de la part gastronòmica, la Festa de la Farigola de Prades ofereix activitats per a tota la família. Els més petits poden gaudir de jocs infantils, tallers de treballs manuals i espectacles de titelles, mentre que els adults poden participar en rutes guiades per descobrir els secrets de la flora i la fauna de la zona. També hi ha música en directe amb grups locals i ball popular per animar l’ambient festiu.

plats elaborats amb farigola
La Festa de la Farigola de Prades és una oportunitat única per submergir-se en la cultura i tradició d’aquesta bonica localitat, alhora que es gaudeix de la seva herba més apreciada. És un esdeveniment que uneix els habitants del poble amb els visitants, creant un ambient de convivència i alegria. Si tens l’oportunitat de visitar Prades durant aquesta festa, et garantim una experiència inoblidable plena de sabors i aromes que et conqueriran.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Prades

|

Conca de Barberà

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA