Festa de la Cirera Santa Coloma de Cervelló

COMPARTIR

a la cirera, una fruita que és molt important per a l'economia local.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Santa Coloma de Cervelló

-

Baix Llobregat

-

Barcelona

| Data:

26/05/2023
al 28/05/2023

La Festa de la Cirera és una celebració que té lloc a Santa Coloma de Cervelló, un petit poble situat a la comarca del Baix Llobregat.

Aquesta festa és una de les més importants del poble, i se celebra en honor a la cirera, una fruita que és molt important per a l’economia local. Durant aquesta festa, els visitants poden gaudir de diverses activitats relacionades amb la cirera, com ara tastets, tallers, concursos i moltes altres sorpreses.

aprendre a fer melmelades, licors i altres productes a base de cirera.

Una de les activitats més esperades és la Mostra de la Cirera, on els visitants poden tastar les diferents varietats de cirera que es cultiven a la zona. A més, també es realitzen tallers per a aprendre a fer melmelades, licors i altres productes a base de cirera.

La música és una part important de la festa, i hi ha concerts i actuacions per a tots els gustos. També es realitzen activitats per als més petits, com ara inflables, tallers de manualitats i jocs tradicionals.

La Festa de la Cirera també és una oportunitat per a conèixer el poble i la seva història. Es realitzen visites guiades per a descobrir els racons més emblemàtics de Santa Coloma de Cervelló, i també hi ha exposicions sobre la cultura i la tradició del poble.

En resum, la Festa de la Cirera és una celebració que no et pots perdre si vols conèixer la cultura i la gastronomia de la comarca del Baix Llobregat. Una festa plena d’activitats i sorpreses per a tota la família, i una oportunitat per a gaudir de la cirera, una fruita única i deliciosa que és un autèntic tresor de la zona.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Santa Coloma de Cervelló

|

Baix Llobregat

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA