Fesival CordeVi. Festival gastronòmic del Pallars a Tremp

COMPARTIR

El Festival CordeVi és un esdeveniment gastronòmic que té lloc a la comarca del Pallars, coneguda per la seva bellesa natural i la riquesa de la seva gastronomia

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Tremp

-

Pallars Jussà

-

Lleida

| Data:

21/09/2023
al 12/11/2023

Fesival CordeVi. Festival gastronòmic del Pallars a Tremp

El Festival CordeVi és un esdeveniment gastronòmic que té lloc a la comarca del Pallars, coneguda per la seva bellesa natural i la riquesa de la seva gastronomia. Aquest festival, que se celebra anualment, és una oportunitat única per als amants de la cuina i la cultura culinària per explorar i gaudir de les delícies que aquesta regió té per oferir.

El CordeVi, com el nom suggereix, se centra principalment en les carns de qualitat i especialitats de la zona

El CordeVi, com el nom suggereix, se centra principalment en les carns de qualitat i especialitats de la zona. Les tradicions culinàries locals, amb un enfocament especial en la carn de vedella i ovella, es destaquen en aquesta celebració. Els visitants tenen l’oportunitat de degustar plats exquisits preparats per xefs i cuiners locals que posen un enfocament particular en la qualitat dels ingredients i en les tècniques de cuina tradicionals.

Una de les característiques més atractives del Festival CordeVi és la seva atmosfera festiva

Una de les característiques més atractives del Festival CordeVi és la seva atmosfera festiva. Les activitats no només inclouen degustacions de plats de carn, sinó també espectacles en viu, música tradicional, tallers de cuina, i altres entreteniments que reflecteixen la cultura i l’esperit acollidor de la comarca del Pallars.

A més de la carn, aquest festival també destaca la producció local de vins i productes artesans com formatges, embotits i mel, que complementen a la perfecció els plats principals. Aquesta combinació de sabors i productes regionals ofereix als visitants una experiència culinària completa que captura l’ànima de la regió del Pallars.

A més de la carn, aquest festival també destaca la producció local de vins i productes artesans com formatges, embotits i mel, que complementen a la perfecció els plats principals

El Festival CordeVi no només és una oportunitat per gaudir de la gastronomia, sinó també per connectar amb la gent local, aprendre sobre les seves tradicions culinàries i experimentar l’autenticitat de la vida a aquesta regió rural de Catalunya. És una celebració de la passió per la cuina, la qualitat dels ingredients locals i la cultura que envolta aquests sabors únics.

El Festival CordeVi no només és una oportunitat per gaudir de la gastronomia, sinó també per connectar amb la gent local, aprendre sobre les seves tradicions culinàries i experimentar l'autenticitat de la vida a aquesta regió rural de Catalunya

El  Festival CordeVi és una experiència gastronòmica inoblidable per a aquells que volen explorar la deliciosa i autèntica cuina del Pallars. És una oportunitat de degustar plats de carn excepcionals, gaudir de l’ambient festiu i connectar amb la calorosa comunitat local que estima i celebra la seva tradició culinària.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Tremp

|

Pallars Jussà

|

Lleida

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA