Fantasticat, Nit de les Criatures Fantàstiques de Catalunya a Vulpellac, Forallac

COMPARTIR

captivarà i et farà creure en la màgia

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Forallac

-

Baix Empordà

-

Girona

| Data:

3/06/2023
al 3/06/2023

Fantasticat és un esdeveniment màgic i enigmàtic que transforma el tranquil poble de Vulpellac, a Forallac, en un univers encantat de criatures fantàstiques. Aquesta Nit de les Criatures Fantàstiques és una festa única que combina l’imaginari, la fantasia i la cultura popular per transportar els assistents a un món de somnis i llegendes.

Quan cau la nit i la lluna brilla plena al cel, les places i carrers de Vulpellac es converteixen en escenaris misteriosos on elfs, fades, dracs i altres éssers fantàstics prenen vida. La il·luminació especial i els detalls decoratius transformen cada racó del poble en un escenari màgic i immersiu.

begudes temàtiques, com gelats de colors misteriosos o pocions màgiques que sorprenen els paladars més atrevits

Els carrers s’omplen de paradetes i parades amb artesans locals que ofereixen objectes i productes inspirats en el món de la fantasia. Des de bijuteria amb formes de fades fins a pells de drac falses, hi ha una gran varietat d’articles per a tots els gustos. També hi ha parades de menjars i begudes temàtiques, com gelats de colors misteriosos o pocions màgiques que sorprenen els paladars més atrevits.

L’entreteniment és una part essencial de Fantasticat. Des de representacions teatrals fins a espectacles de dansa i música en viu, l’aire s’omple de misteri i artísticament. També hi ha contes i narracions que transporten els oients a un món de fantasia i emocions.

Tots els assistents són convidats a vestir-se com les seves criatures favorites i desfilar pels carrers del poble, creant una atmosfera d’alegria i diversió.

Fantasticat és una oportunitat única per a deixar-se endur per la màgia i la fantasia. És una festa que convida a la imaginació, a somiar i a connectar amb el costat més misteriós i màgic de la vida. Tant si ets un entusiasta de les criatures fantàstiques com si simplement vols passar una nit inoblidable immersa en un món de fantasia, Fantasticat a Vulpellac és una experiència que et captivarà i et farà creure en la màgia.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Forallac

|

Baix Empordà

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA