European Balloon Festival a Igualada

COMPARTIR

del globus aerostàtic de tot Europa i de tot el món, creant un ambient màgic i emocionant al voltant dels vols en globus.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Igualada

-

Anoia

-

Barcelona

| Data:

6/07/2023
al 9/07/2023

L’European Balloon Festival és un dels esdeveniments més espectaculars que se celebren a la ciutat d’Igualada. Aquest festival és una cita anual que aplega amants del globus aerostàtic de tot Europa i de tot el món, creant un ambient màgic i emocionant al voltant dels vols en globus.

Durant diversos dies, l’European Balloon Festival transforma el cel d’Igualada en un mosaic de colors i formes amb els globus aerostàtics. Els equips participants són provinents d’arreu del continent i fan gala de la seva destresa i creativitat en l’art de pilotar aquestes meravelles aerostàtiques.

L'European Balloon Festival no és només un espectacle visual impressionant
European Balloon Festival a Igualada

Els visitants tenen l’oportunitat de gaudir d’una experiència única en veure com els globus s’inflen i es preparen per aixecar el vol. El moment en què els globus s’alcen i es despleguen per l’aire és simplement màgic, oferint una visió espectacular des de la terra ferma.

L’European Balloon Festival no és només un espectacle visual impressionant, sinó que també és una oportunitat per als visitants d’experimentar el vol en globus. Hi ha opcions per a vols en globus captius, on se’n puja a bord d’un globus ancorat a terra i s’assenyala un itinerari curt, així com vols en globus lliures, en què es pot volar a l’atzar seguint els corrents d’aire.

A més dels vols en globus, el festival ofereix una àmplia gamma d’activitats per a tota la família. Hi ha espectacles d’entreteniment, concerts, fires i activitats infantils que fan de l’European Balloon Festival una experiència completa i diversa.

festival ofereix una àmplia gamma d'activitats per a tota la família. Hi ha espectacles d'entreteniment, concerts, fires i activitats infantils que fan de l'European Balloon Festival una experiència completa i diversa
European Balloon Festival a Igualada

Una característica única d’aquest festival és la seva ubicació. Igualada, situada a la comarca de l’Anoia, ofereix un entorn geogràfic ideal per a la pràctica del vol en globus, amb amplis espais oberts i un paisatge pintoresc. Això fa que l’European Balloon Festival sigui una experiència encara més especial, ja que es pot apreciar la bellesa de la regió des de les alçades.

L’European Balloon Festival és un esdeveniment únic que transforma el cel d’Igualada en un espectacle fascinant de globus aerostàtics. Aquest festival captiva tant els aficionats a l’aerostàtica com els visitants en general, oferint vols en globus i una àmplia gamma d’activitats per a tothom. És una oportunitat per gaudir de la màgia i la bellesa dels globus aerostàtics en un entorn encantador de la ciutat d’Igualada.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Igualada

|

Anoia

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA