Enre9, festival d’arts en viu de Lleida

COMPARTIR

L'Enre9 és un festival d'arts en viu que té lloc a la ciutat de Lleida, oferint una plataforma vibrant i dinàmica per a artistes de diferents disciplines

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Lleida

-

Segrià

-

Lleida

| Data:

16/05/2024
al 19/05/2024

Enre9, festival d’arts en viu de Lleida.

L’Enre9 és un festival d’arts en viu que té lloc a la ciutat de Lleida, oferint una plataforma vibrant i dinàmica per a artistes de diferents disciplines. Aquest esdeveniment cultural, que se celebra anualment, destaca per la seva diversitat i la seva capacitat d’atraure talent local i internacional.

El nom Enre9 reflecteix la seva naturalesa enigmàtica i experimental, ja que barreja el concepte d’entreteniment amb el número nou, potser suggerint noves perspectives i experiències artístiques. Aquest festival va més enllà dels límits tradicionals de les arts escèniques i ofereix una varietat de manifestacions artístiques, com ara teatre, dansa, música, arts visuals i altres formes de performances en viu.

L’Enre9 no només proporciona una plataforma per als artistes per mostrar el seu treball, sinó que també busca involucrar i connectar la comunitat amb les arts. Les representacions poden tenir lloc en diversos espais, des de teatres fins a carrers i places, fomentant la participació ciutadana i la creació d’un ambient acollidor i inclusiu.

Amb una programació diversificada, l’Enre9 ofereix una oportunitat per explorar noves expressions artístiques i descobrir propostes innovadores. A més de les actuacions, el festival pot incloure també tallers, xerrades i altres activitats que enriqueixen l’experiència del públic i permeten una interacció més profunda amb els artistes i les seves obres.

A través de l’Enre9, la ciutat de Lleida es converteix en un punt de trobada per a amants de les arts i per a aquells que busquen descobrir noves formes d’expressió artística. Aquest festival contribueix al teixit cultural de la comunitat i al foment de la creativitat, consolidant-se com una cita anual imperdible per als entusiastes de les arts en viu a Lleida i més enllà.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Lleida

|

Segrià

|

Lleida

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA