Enramades d’Arbúcies

COMPARTIR

Les Enramades d'Arbúcies són una tradició centenària

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Arbúcies

-

Selva

-

Girona

| Data:

4/06/2023
al 14/06/2023

Les Enramades d’Arbúcies són una tradició centenària que traspuen bellesa, artesania i un fort esperit comunitari. Aquesta festa popular, transforma els carrers del preciós poble d’Arbúcies,  en un escenari de colors, flors i creativitat.

espectacle visual impressionant

Durant els dies previs a la festa, els veïns d’Arbúcies es posen mans a l’obra per aconseguir un espectacle visual impressionant. Les façanes de les cases i els balcons es decoren amb branques, flors, fruits i tota mena d’elements vegetals. L’objectiu és crear un autèntic jardí efímer que engalanarà els carrers del poble.

Les enramades són autèntiques obres d'art efímeres, plenes de simbolisme i detalls

Les enramades són autèntiques obres d’art efímeres, plenes de simbolisme i detalls. Les flors, seleccionades amb cura i habilitat, es combinen de manera harmònica i es disposen en formes i dissenys elaborats. Les enramades són úniques per cada casa, reflectint el gust i la personalitat dels seus habitants.

Un dels moments més esperats de les Enramades d’Arbúcies és el concurs de decoració floral. Un jurat expert recorre els carrers per avaluar i premiar les millors enramades, tenint en compte la creativitat, l’originalitat i l’habilitat artística. Els guanyadors reben reconeixements especials, però el veritable premi és veure la seva enramada reconeguda i admirada per la comunitat.

La festa de les Enramades d'Arbúcies també inclou altres activitats i esdeveniments

La festa de les Enramades d’Arbúcies també inclou altres activitats i esdeveniments que enriqueixen l’experiència dels visitants. Hi ha concerts de música tradicional, ballades populars i espectacles de dansa. També hi ha parades d’artesans locals que ofereixen productes artesanals, com ceràmica, bijuteria i objectes decoratius relacionats amb la natura.

Una altra part essencial de les Enramades és la gastronomia. Els carrers es converteixen en un tastet de sabors locals, amb parades que ofereixen plats típics. Es poden degustar delícies com ara embotits, formatges, pa artesà, mel, etc.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Arbúcies

|

Selva

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA