Enramada de l´Arboç

COMPARTIR

L'Enramada de l'Arboç és un esdeveniment únic i enriquidor que ens transporta a les profunditats de la cultura catalana

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Arboç

-

Baix Penedès

-

Tarragona

| Data:

20/10/2023
al 22/10/2023

Enramada de l´Arboç

L’Enramada de l’Arboç és un esdeveniment únic i enriquidor que ens transporta a les profunditats de la cultura catalana. Aquesta celebració, que té lloc a la localitat de l’Arboç, esdevé una autèntica expressió de l’essència i les tradicions dels seus habitants.

Durant l’Enramada, els carrers s’omplen d’activitats i esdeveniments diversos. Des de concerts i espectacles fins a tallers i activitats culturals, hi ha una gran varietat de coses a fer i veure. Les parades amb artesanies locals, plenes de colors i aromes, conviden a explorar la creativitat de la gent de l’Arboç.

Les parades amb artesanies locals, plenes de colors i aromes, conviden a explorar la creativitat de la gent de l'Arboç

Un dels aspectes més destacats de l’Enramada és la música. Grups folklòrics, bandes tradicionals i artistes locals omplen l’aire amb melodies que fan bategar el cor. Aquesta música és un testimoni de la rica herència musical i és una oportunitat per als visitants d’immergir-se en les sonoritats tradicionals catalanes.

L’Enramada és una oportunitat per a la gastronomia local. Els plats tradicionals catalans són preparats amb passió i presentats en taules compartides, on es promou l’esperit de comunitat i l’alegria de compartir una bona taula. Els aromes de la cuina catalana envolten els carrers, convidant a tastar i descobrir els sabors únics de la regió.

L'Enramada és una oportunitat per a la gastronomia local

L’Enramada de l’Arboç és molt més que una festa local; és una celebració profunda de la cultura catalana i una oportunitat per als visitants de connectar amb la riquesa de les seves tradicions. És una experiència que commou el cor i l’esperit, i que deixa una empremta inesborrable en aquells que tenen la sort de participar-hi.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Arboç

|

Baix Penedès

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA