Encontats, Mercat del conte infantil a Balaguer

COMPARTIR

Encontats s'ha convertit en una cita ineludible per a famílies i amants de la literatura infantil de tota la regió i més enllà.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Balaguer

-

Noguera

-

Lleida

| Data:

20/09/2023
al 24/09/2023

Encontats, Mercat del conte infantil a Balaguer

Encontats és molt més que un simple mercat del conte infantil a Balaguer; és un esdeveniment que captura la imaginació i la màgia de tots els qui el visiten. Aquesta celebració única té lloc a la pintoresca ciutat de Balaguer, situada a la comarca de la Noguera. En els darrers anys, Encontats s’ha convertit en una cita ineludible per a famílies i amants de la literatura infantil de tota la regió i més enllà.

Aquest esdeveniment es desenvolupa en un marc encantador, omplint els carrers del centre històric de Balaguer d’animació i color. El que fa especial a Encontats és la seva dedicació exclusiva al món del conte infantil. Tots els racons de la ciutat es converteixen en escenaris per a narracions màgiques, tallers creatius i activitats interactives que posen de manifest la riquesa i la diversitat dels contes per a nens.

Els esdeveniments i espectacles programats abracen tota mena de contes, des de les històries tradicionals fins a les més contemporànies, fomentant la lectura i la imaginació entre els més joves. No importa si t’agrada la fantasia, l’aventura, la ciència-ficció o les històries de fades; a Encontats hi ha un conte per a cada gust.

Els més petits poden gaudir d’animacions de carrer, teatre infantil i tallers on poden crear els seus propis llibres il·lustrats. Els autors i il·lustradors de renom també tenen un lloc destacat en l’esdeveniment, oferint sessions de signatura de llibres i xerrades per als seus joves lectors.

El mercat del conte infantil és una oportunitat excel·lent per als autors i editors locals per promocionar les seves obres i connectar amb un públic apassionat pel món de la literatura infantil. A més, els visitants poden descobrir llibreries especialitzades i expositors que ofereixen una àmplia gamma de títols per a totes les edats.

En definitiva, Encontatsés una celebració que combina la màgia dels contes amb la calidesa de la comunitat. És un esdeveniment que inspira la lectura, fomenta la creativitat i crea records duradors per a nens i adults. Un viatge a Balaguer durant aquest mercat del conte infantil és un viatge a un món de somnis i imaginació que ningú vol perdre’s.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Balaguer

|

Noguera

|

Lleida

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA