Deltebre Dansa, Festival Internacional d’Arts Escèniques a Deltebre

COMPARTIR

Deltebre Dansa s'ha convertit en un punt de trobada per a professionals i amants de la dansa de tot el món

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Deltebre

-

Baix Ebre

-

Tarragona

| Data:

3/07/2023
al 16/07/2023

Deltebre Dansa és un festival de dansa contemporània que se celebra anualment a la localitat de Deltebre, a la comarca del Baix Ebre. Aquest festival ha guanyat una gran reputació en l’àmbit nacional i internacional gràcies a la seva programació de qualitat i a la seva aposta per la creació i innovació en el camp de la dansa.

Des de la seva creació l’any 2004, Deltebre Dansa s’ha convertit en un punt de trobada per a professionals i amants de la dansa de tot el món. El festival ofereix una gran varietat d’activitats i propostes, com ara espectacles de dansa contemporània, tallers, conferències i residències artístiques. Això permet als participants interactuar amb artistes reconeguts i aprendre de les seves experiències i coneixements.

Una de les característiques destacades de Deltebre Dansa és la seva ubicació privilegiada. La localitat de Deltebre es troba al cor del Delta de l’Ebre, un entorn natural únic i de gran bellesa. Aquest escenari natural ofereix un context inspirador per a la pràctica i exhibició de la dansa, ja que els artistes poden explorar la relació entre el cos i el paisatge.

El festival és conegut per acollir artistes de renom internacional, així com per donar suport a joves talents emergents. Aquesta combinació de professionals establerts i noves veus crea una atmosfera estimulant i fèrtil per a la creació artística i el diàleg entre diferents generacions de ballarins i coreògrafs.

Deltebre Dansa no només és un espai per a la presentació d’espectacles i tallers, sinó que també promou la reflexió i el debat sobre la dansa contemporània i el seu paper en la societat. A través de les conferències i altres activitats paral·leles, el festival busca fomentar la consciència crítica i la comprensió de la dansa com a forma d’expressió artística i cultural.

Deltebre Dansa és un festival de dansa contemporània amb una gran reputació que ofereix una plataforma per a la creació, l’aprenentatge i la interacció entre professionals i amants de la dansa. Amb la seva combinació d’espectacles, tallers i activitats paral·leles, el festival enriqueix la comunitat artística i contribueix al desenvolupament i la difusió de la dansa contemporània.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Deltebre

|

Baix Ebre

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA