DeltaChamber Music Festival, Festival Internacional de Música de Cambra a les Terres de l’Ebre

COMPARTIR

DeltaChamber ha estat el referent indiscutible per als amants de la música clàssica

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Amposta

-

Montsià

-

Tarragona

| Data:

20/07/2023
al 6/08/2023

El DeltaChamber Music Festival, el Festival Internacional de Música de Cambra a les Terres de l’Ebre, és un esdeveniment musical únic reuneix l’elit del món de la música de cambra en un ambient excepcional, apropant la bellesa i l’emoció de la música als pobles i paisatges inigualables de les Terres de l’Ebre.

Des de la seva primera edició, el DeltaChamber ha estat el referent indiscutible per als amants de la música clàssica. La seva missió és enriquir i promoure la cultura musical a través d’actuacions excepcionals i la interacció entre músics de prestigi internacional i públic apassionat.

El festival té lloc anualment, aprofitant el clima càlid i l’atmosfera relaxada que caracteritza la zona. Les actuacions es desenvolupen en diversos escenaris, incloent-hi espais emblemàtics com esglésies centenàries, teatres amb encant i enclavaments naturals a la vora del riu.

Una de les característiques més distintives del DeltaChamber és la seva oferta variada i eclèctica. L’esdeveniment presenta una ampla gamma de formacions de cambra, des de duos íntims fins a quintets majestuosos, passant per orquestres de cambra de renom. El repertori va des dels clàssics indiscutibles fins a les creacions contemporànies més innovadores, tot proporcionant un ventall d’emocions i experiències úniques per als oients.

El festival no només s’adreça als aficionats a la música clàssica, sinó que també ofereix oportunitats educatives per als músics emergents a través de tallers i classes magistrals dirigides pels artistes convidats. Aquest enfocament en la formació és fonamental per al DeltaChamber, que vol fomentar el talent local i internacional i impulsar el futur de la música de cambra.

A més de la música, els assistents tenen l’oportunitat de gaudir de la gastronomia i les atraccions úniques de les Terres de l’Ebre, amb els seus paratges naturals, les platges de sorra daurada i la rica cultura històrica que omple la zona.

El DeltaChamber Music Festival és un viatge inoblidable cap al món de la música de cambra, una oportunitat per connectar amb emocions profundes a través del llenguatge universal de la música. Un esdeveniment que ressona amb passió i excel·lència artística, i que captiva els cors i les ànimes dels que tenen la sort de formar part d’aquesta experiència única a les Terres de l’Ebre.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Amposta

|

Montsià

|

Tarragona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA