CinemArt, Festival de Curtmetratges de Pineda de Mar

COMPARTIR

CinemArt, el Festival de Curtmetratges de Pineda de Mar, és una celebració anual de l'art cinematogràfic que converteix aquest tranquil municipi de la costa catalana en un punt de trobada per a amants del cinema i cineastes emergents

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Pineda de Mar

-

Maresme

-

Barcelona

| Data:

25/09/2023
al 30/09/2023

CinemArt, Festival de Curtmetratges de Pineda de Mar

CinemArt, el Festival de Curtmetratges de Pineda de Mar, és una celebració anual de l’art cinematogràfic que converteix aquest tranquil municipi de la costa catalana en un punt de trobada per a amants del cinema i cineastes emergents. Aquest esdeveniment, que combina projeccions de curtmetratges amb activitats relacionades amb el món del cinema, ofereix una plataforma per a la promoció de talents locals i internacionals i fomenta la cultura cinematogràfica a la comunitat.

El CinemArt es caracteritza per la seva diversitat temàtica i pel seu suport als joves cineastes i creadors de contingut. El festival presenta una selecció variada de curtmetratges que aborden temes que van des de la comèdia fins al drama, el documental fins a la ciència-ficció i l’animació. Aquesta varietat garanteix que hi hagi alguna cosa per a tothom, i els espectadors poden gaudir d’una visió eclèctica de les històries i les visions artístiques que es presenten.

Una característica destacada del festival és el reconeixement als talents locals i emergents. Els cineastes joves tenen l’oportunitat de mostrar les seves obres davant del públic i de la indústria del cinema, i això pot ser un trampolí important per a les seves produccions.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Pineda de Mar

|

Maresme

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA