Cavatast, a Sant Sadurní

COMPARTIR

El Cavatast a Sant Sadurní d'Anoia és un dels esdeveniments més esperats i estimats per als amants del cava i de la cultura catalana.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Sant Sadurní d'Anoia

-

Alt Penedès

-

Barcelona

| Data:

6/10/2023
al 8/10/2023

Cavatast a Sant Sadurní d’Anoia

El Cavatast a Sant Sadurní d’Anoia és un dels esdeveniments més esperats i estimats per als amants del cava i de la cultura catalana. Aquest esdeveniment, que se celebra anualment a la capital del cava, Sant Sadurní d’Anoia, és una oportunitat única per a locals i visitants de gaudir de la varietat i la qualitat dels caves que es produeixen a la regió del Penedès.

Cada any, durant un cap de setmana, diferents espais del poble es transformen en un epicentre de celebració on les diferents caves de la zona mostren el seu millor saber fer. Els cellers, des de les grans cases de cava fins als petits productors artesans, presenten una àmplia gamma de caves que reflecteixen la diversitat de terrenys i tècniques de producció de la regió.

Els visitants tenen l’oportunitat d’adquirir tiquets que inclouen degustacions de cava en les diverses parades, acompanyades sovint de tapes i plats tradicionals de la gastronomia catalana. A més de les degustacions, el Cavatast ofereix una gran varietat d’activitats relacionades amb el món del cava, com ara xerrades i tallers sobre la seva elaboració, maridatges i degustacions a cegues per als més apassionats.

Aquest esdeveniment no només és una oportunitat per aconseguir una comprensió més profunda de la cultura del cava, sinó que també proporciona un entorn festiu i animat, amb actuacions musicals i altres espectacles per a tota la família. El Cavatast és, sens dubte, una celebració de la riquesa de la cultura del cava i la comunitat que l’envolta.

El Cavatast a Sant Sadurní d’Anoia és una experiència única per a aquells que estimen el cava i desitgen explorar la riquesa de la cultura del cava català. És una oportunitat de tastar alguns dels millors caves  i d’immergir-se en la història i les tradicions que envolten aquesta beguda emblemàtica. Un esdeveniment que combina tradició, sabor i diversió en un ambient festiu que captiva a tothom qui té l’oportunitat de participar-hi.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Sant Sadurní d'Anoia

|

Alt Penedès

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA