Castellet Medieval a Castellet i la Gornal

COMPARTIR

Una interessant mostra d`oficis i arts medievals

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Castellet i la Gornal

-

Alt Penedès

-

Barcelona

| Data:

10/06/2023
al 11/06/2023

Castellet Medieval a Castellet i la Gornal, una interessant mostra d`oficis i arts medievals, teatre, cercaviles, mercat medieval, exposicions, tallers infantils, recreacions històriques, titelles, etc

El Castell Medieval de Castellet, és una joia arquitectònica situada al municipi de Castellet i la Gornal, a la comarca de l'Alt Penedès.
Penedès Turisme

El Castell Medieval de Castellet, és una joia arquitectònica situada al municipi de Castellet i la Gornal, a la comarca de l’Alt Penedès. Aquest petit poble, amb els seus carrers empedrats i cases de pedra, alberga un castell que es remunta al segle X i que és una autèntica atracció per als amants de la història i la cultura medieval.

muralles, torres i portal d'accés

El Castell Medieval de Castellet s’alça majestuós en un turó, oferint una vista panoràmica de la zona. La seva estructura, construïda en pedra, destaca per les seves muralles, torres i portal d’accés, que reflecteixen l’època en què va ser erigit. Es tracta d’un exemple excel·lent de l’arquitectura defensiva medieval i proporciona una finestra al passat fascinant.

En l’interior del Castell Medieval de Castellet, els visitants poden recórrer les seves estances, com les sales dels cavallers, les sales de reunions o el pati central. A mesura que es van endinsant en aquesta construcció de pedra, poden imaginar la vida en temps medievals i comprendre la importància estratègica del castell com a punt de defensa.

El Castell Medieval de Castellet a Castellet i la Gornal

El Castell Medieval de Castellet és un lloc ric en història i també acull exposicions, tallers i activitats culturals. Els visitants poden aprendre sobre les tradicions medievals, participar en recreacions històriques o assistir a representacions teatrals que fan reviure el passat en aquest entorn únic.

A més, Castell Medieval de Castellet està envoltat d’un entorn natural impressionant. Les muntanyes properes, els camps de vinya i els paisatges verds que l’envolten creen un escenari encantador per explorar i gaudir. Així mateix, els voltants ofereixen rutes de senderisme i camins que permeten als visitants descobrir la bellesa de la comarca.

El Castell Medieval de Castellet a Castellet i la Gornal és, sens dubte, una destinació fascinant per a tots aquells interessats en la història, l’arquitectura i la cultura medieval. És un lloc que transporta els visitants a temps passats i els permet experimentar la grandesa del passat en un entorn pintoresc. Una visita a aquest castell és una oportunitat per conèixer i apreciar la riquesa del patrimoni català.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Castellet i la Gornal

|

Alt Penedès

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA