Carnaval de Centelles

COMPARTIR

El Carnaval de Centelles és una celebració anual que omple de color, alegria i diversió els carrers d'aquest petit municipi

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Centelles

-

Osona

-

Barcelona

| Data:

28/01/2024
al 3/02/2024

Carnaval de Centelles

El Carnaval de Centelles és una celebració anual que omple de color, alegria i diversió els carrers d’aquest petit municipi. Amb més de cent anys d’història, aquesta festa tradicional es converteix en un moment esperat, que s’implica amb entusiasme per crear una atmosfera festiva única.

El Carnaval de Centelles destaca pel seu caràcter participatiu i la seva autenticitat. Les tradicions més arrelades es barregen amb noves formes d’expressió, creant una festa que ressona amb l’essència de la cultura local. Els carrers es transformen amb la presència de comparses, desfilades i personatges característics que reflecteixen l’esperit lúdic i despreocupat del Carnaval.

Un dels elements més destacats d’aquesta celebració és l’elaboració de les disfresses. La creativitat es desplega en cada detall, amb vestits colorits, maquillatges extravagants i accessoris sorprenents. Les comparses competeixen en originalitat i enginy, oferint als espectadors un espectacle visual ple de diversitat i imaginació.

La música també és una part fonamental del Carnaval de Centelles. La música amenitza les desfilades, creant una banda sonora animada que acompanya els participants i el públic. Les cançons tradicionals es barregen amb melodies contemporànies, donant vida als carrers i augmentant l’esperit festiu.

Més enllà de la diversió i la festa, el Carnaval de Centelles és una ocasió per a compartir vincles, fomentar la convivència i mantenir viva la rica tradició cultural de la localitat. Amb la seva combinació d’alegria, música, vestuari i sabor local, aquest carnaval es converteix en una experiència que captura l’ànima de Centelles i de tots els qui participen en aquesta celebració enlluernadora.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Centelles

|

Osona

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA