Càntut, Festival de cançons de tradició oral a Cassà de la Selva

COMPARTIR

Càntut és molt més que un simple festival de música. És una celebració de les arrels culturals i la riquesa de la tradició oral a Catalunya,

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Cassà de la Selva

-

Gironès

-

Girona

| Data:

17/11/2023
al 19/11/2023

Càntut, Festival de cançons de tradició oral a  Cassà de la Selva

Càntut és molt més que un simple festival de música. És una celebració de les arrels culturals i la riquesa de la tradició oral a Catalunya, i troba la seva llar a l’encantadora localitat de Cassà de la Selva. Aquest esdeveniment, que esdevé un punt de trobada anual per amants de la música i la cultura, destaca pel seu compromís a preservar i promoure les autèntiques joies de la cançó tradicional.

El festival Càntut,  ofereix una plataforma única per a artistes locals i internacionals que comparteixen una passió comuna: la música que ha resistit el pas del temps, transmetent-se de generació en generació. Càntut abraça la diversitat musical, des d’antigues melodies catalanes fins a cançons folklòriques d’altres cultures, creant un mosaic de sons que reflecteix la riquesa i la varietat de la tradició oral.

Els carrers de Cassà de la Selva es converteixen en escenari d’una festa vibrant, on la música es barreja amb la calor de la comunitat. El públic no només gaudeix de les actuacions, sinó que també participa activament en tallers i activitats que destaquen la importància de mantenir viva la cultura popular.

Càntut és una oportunitat per connectar amb les nostres arrels, recordant-nos que les cançons que ens han estat llegades són més que notes i lletres; són testimonis de la història, les històries i les emocions d’una comunitat. Aquest festival no només celebra la música, sinó que també preserva la identitat cultural i fomenta la transmissió intergeneracional d’aquest patrimoni viu.

Amb la seva atmosfera acollidora i l’entorn pintoresc de Cassà de la Selva, Càntut esdevé un viatge en el temps, recordant-nos la importància de valorar i preservar la riquesa de les nostres tradicions orals. Aquest festival es consolida com una peça fonamental en la salvaguarda del patrimoni cultural català, oferint una experiència única que perdura en la memòria dels seus visitants i contribueix a assegurar que les cançons de tradició oral continuïn ressonant en les generacions futures.

 

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Cassà de la Selva

|

Gironès

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA