BCN Sports Film Festival a Barcelona

COMPARTIR

El BCN Sports Film Festival és una cita anual que converteix Barcelona en l'epicentre del cinema esportiu, oferint una plataforma única per a la projecció i celebració d'obres cinematogràfiques que destaquen la passió, la dedicació i els valors associats als esports

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Barcelona

-

Barcelonès

-

Barcelona

| Data:

19/02/2024
al 27/02/2024

BCN Sports Film Festival a Barcelona

El BCN Sports Film Festival és una cita anual que converteix Barcelona en l’epicentre del cinema esportiu, oferint una plataforma única per a la projecció i celebració d’obres cinematogràfiques que destaquen la passió, la dedicació i els valors associats als esports. Aquest festival, que es consolida com un esdeveniment destacat dins del calendari cultural de la ciutat, atrau tant amants del cinema com a aficionats als esports, creant un punt de trobada per a la convergència d’aquestes dues passions.

La programació del BCN Sports Film Festival abasta una àmplia gamma de gèneres cinematogràfics, des de documentals fins a pel·lícules de ficció, tot centrant-se en narratives que destaquen les històries humanes i els moments èpics que defineixen el món dels esports. Les projeccions poden abordar temes com la superació personal, la competició, els valors esportius, la diversitat i molts altres aspectes que fan que aquest esdeveniment sigui més que una simple exhibició cinematogràfica.

A més de les projeccions, el BCN Sports Film Festival pot oferir altres activitats complementàries, com ara taules rodones amb cineastes i professionals de l’esport, presentacions en directe, i fins i tot activitats participatives que involucren el públic. Això crea una experiència més immersiva, permetent als assistents connectar amb les històries i els personatges que es presenten a la pantalla.

El festival també pot ser una oportunitat per als cineastes emergents i veterans per mostrar les seves creacions i establir connexions amb la indústria del cinema i l’esport. La convergència d’aquests dos mons ofereix un espai ideal per a la creació de sinergies i col·laboracions que enriqueixen tant l’àmbit del cinema com el de l’esport.

Amb el BCN Sports Film Festival, Barcelona es converteix en un lloc de trobada per a aquells que comparteixen una passió per les emocions fortes, la narrativa inspiradora i la bellesa dels esports, tot a través de la lent del cinema. Aquest esdeveniment no només celebra les gestes esportives, sinó que també promou la cultura cinematogràfica, creant un espai de reflexió i entreteniment per a tots els aficionats.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Barcelona

|

Barcelonès

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA