(A)phònica, Festival de la Veu de Banyoles

COMPARTIR

(A)phònica és un Festival de la Veu que converteix l'encantadora localitat de Banyoles en un paradís per als amants de la música vocal. És una celebració anual que ens transporta a un món d'harmonies, melodies i sons fascinants, tot fent valdre el poder expressiu i emotiu de la veu humana.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Banyoles

-

Pla de l'Estany

-

Girona

| Data:

30/06/2023
al 2/07/2023

(A)phònica és un Festival de la Veu que converteix l’encantadora localitat de Banyoles en un paradís per als amants de la música vocal. És una celebració anual que ens transporta a un món d’harmonies, melodies i sons fascinants, tot fent valdre el poder expressiu i emotiu de la veu humana.

Durant uns dies, Banyoles es converteix en un escenari màgic on ressonen les veus d’artistes locals i internacionals, que ens captiven amb les seves interpretacions úniques i evocadores. El festival acull una gran varietat de gèneres i estils vocals, des de la música coral i a cappella fins a polifonies tradicionals i experimentalisme vocal contemporani.

el (A)phònica es converteix en una plataforma per a descobrir nous cantants i agrupacions vocals que s'atreveixen a experimentar i a explorar els límits de la veu.

Els escenaris principals del (A)phònica es troben en llocs emblemàtics de Banyoles, com l’església del monestir o la plaça principal de la vila, creant un ambient íntim i acollidor per gaudir de les actuacions. A més, es fan concerts i recitals en espais més petits, com teatres i sales de concert, que permeten als espectadors apreciar amb detall els intèrprets.

El festival no només acull artistes establerts, sinó que també brinda una oportunitat als talents emergents per mostrar el seu art. Així, el (A)phònica es converteix en una plataforma per a descobrir nous cantants i agrupacions vocals que s’atreveixen a experimentar i a explorar els límits de la veu.

A més de les actuacions en directe, el festival ofereix tallers, xerrades i activitats relacionades amb la tècnica vocal, la improvisació i altres aspectes de la música vocal. Aquests espais de formació permeten als participants aprendre de professionals experimentats i ampliar els seus coneixements en aquest àmbit artístic.

El (A)phònica no és només un festival musical, sinó que també té una dimensió comunitària i social. Promou la participació ciutadana i la integració de la música vocal en la vida quotidiana de Banyoles. Així, es fan activitats obertes al públic, com corals participatives o flashmobs vocals, que conviden a tothom a unir-se i a compartir l’experiència de cantar i sentir la veu en comunitat.

El (A)phònica, Festival de la Veu de Banyoles, és un esdeveniment que captiva els sentits i emociona l’ànima. És una oportunitat única per endinsar-se en el món fascinant de la música vocal, descobrir nous talents, connectar amb les emocions i celebrar la bellesa i diversitat de la veu humana. Un festival que deixa una empremta sonora inoblidable a Banyoles.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Banyoles

|

Pla de l'Estany

|

Girona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA