ANIMAC, Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya de Lleida

COMPARTIR

ANIMAC, la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya de Lleida, és un esdeveniment cultural que destaca com una de les principals plataformes per a la difusió i celebració del cinema d'animació a Catalunya i més enllà

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Lleida

-

Segarra

-

Barcelona

| Data:

15/02/2024
al 18/02/2024

ANIMAC, Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya de Lleida

ANIMAC, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya de Lleida, és un esdeveniment cultural que destaca com una de les principals plataformes per a la difusió i celebració del cinema d’animació a Catalunya i més enllà. Cada any, aquest festival reuneix cineastes, professionals de la indústria, estudiants i amants de l’animació per compartir i celebrar la diversitat i creativitat d’aquesta forma d’art única.

La ciutat de Lleida es converteix en el centre de l’univers animat durant els dies del festival, transformant-se en un punt de trobada per a la comunitat creativa i cinèfila. ANIMAC ofereix una plataforma per als artistes emergents per mostrar les seves obres, així com per als veterans de l’animació per presentar les seves últimes creacions i innovacions. Aquesta diversitat de perspectives contribueix a la riquesa del contingut del festival, oferint una panoràmica completa de les diferents expressions i estils dins del món de l’animació.

El programa d’ANIMAC inclou projeccions de pel·lícules de curta i llarga durada, així com sessions especials, seminaris i tallers que proporcionen una visió detallada del procés creatiu darrere de les obres d’animació. A més, el festival destaca pel seu compromís amb la promoció de nous talents i noves veus, donant suport als cineastes emergents i proporcionant-los una plataforma única per a la seva visibilitat.

El caràcter internacional d’ANIMAC també és un aspecte distintiu, ja que atrau professionals de tot el món, fomentant el diàleg i l’intercanvi cultural en el camp de l’animació. Aquesta diversitat global contribueix a fer d’ANIMAC una experiència enriquidora per a tots els participants, pel fet que poden descobrir noves perspectives i tendències que inspiren i amplien els seus horitzons creatius.

ANIMAC no només és una celebració del cinema d’animació sinó també un punt de trobada per a la comunitat animada, connectant persones apassionades per aquesta forma d’art i proporcionant-los un espai per compartir les seves idees, coneixements i experiències. Amb la seva continuada dedicació a l’excel·lència i la innovació en l’àmbit de l’animació, ANIMAC continua consolidant-se com un esdeveniment imprescindible per als amants del cinema i de la creativitat animada.

 

 

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Lleida

|

Segarra

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA