Aitona viu la màgia del rosa

COMPARTIR

Aitona Viu la Màgia del Rosa és una celebració que il•lumina la localitat d'Aitona amb un esclat de color rosa, creant una experiència única i màgica per a tots els seus habitants i visitants.

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Aitona

-

Segrià

-

Lleida

| Data:

2/03/2024
al 24/03/2024

Aitona viu la màgia del rosa

Aitona Viu la Màgia del Rosa és una celebració que il·lumina la localitat d’Aitona amb un esclat de color rosa, creant una experiència única i màgica per a tots els seus habitants i visitants. Aquesta iniciativa no només transforma físicament en una paleta de tons rosats, sinó que també simbolitza la unió i la solidaritat comunitària.

L’esdeveniment Aitona Viu la Màgia del Rosa té lloc anualment, transmetent un missatge positiu i inspirador a tots els qui participen. El color rosa, que simbolitza l’amor, la compassió i la força, es converteix en un símbol que uneix a la comunitat en una jornada plena d’activitats diverses i entreteniment per a totes les edats.

Aitona Viu la Màgia del Rosa no només és una celebració visualment impressionant, sinó que també reflecteix la força d’una comunitat que abraça la diversitat i la solidaritat. Aquest festival es converteix, així, en un esdeveniment esperat que uneix a tothom sota el màgic encant del rosa.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Aitona

|

Segrià

|

Lleida

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA