Fira de l’oli d’oliva verge extra de Catalunya les Borges Blanques

COMPARTIR

La Fira de l'Oli d'Oliva Verge Extra de Catalunya, celebrada a les Borges Blanques, és una de les mostres més destacades del sector oleícola del país

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Borges Blanques

-

Garrigues

-

Lleida

| Data:

17/01/2025
al 19/01/2025

Fira de l’oli d’oliva verge extra de Catalunya les Borges Blanques

La Fira de l’Oli d’Oliva Verge Extra de Catalunya, celebrada a les Borges Blanques, és una de les mostres més destacades del sector oleícola del país. Cada any, aquest esdeveniment es converteix en un punt de trobada imprescindible per als amants de l’oli, els productors i els experts en gastronomia, posant en relleu la qualitat i la importància de l’oli d’oliva verge extra català.

La fira, que té lloc al gener, ofereix als visitants una àmplia varietat d’activitats. Un dels punts forts és la zona de tast, on es poden degustar els millors olis de les diferents Denominacions d’Origen Protegides de Catalunya, com les Garrigues, Siurana i Terra Alta. A més, hi ha demostracions culinàries amb xefs reconeguts que mostren com incorporar aquest producte estrella a la cuina diària.

El certamen també inclou espais dedicats a la innovació i la sostenibilitat en el cultiu i la producció d’oliveres, amb la participació d’experts que discuteixen els reptes i les oportunitats que afronta el sector. Així mateix, es lliuren premis a la qualitat dels millors olis i reconeixements als productors que han destacat per la seva trajectòria i el seu compromís amb la tradició.

A banda de l’oli, la fira també compta amb un mercat d’artesania i productes agroalimentaris, on els visitants poden descobrir altres delícies locals com vins, formatges, i embotits de proximitat.

Aquesta fira no només posa en valor l’oli d’oliva verge extra, sinó que també és una plataforma per reforçar l’economia local i la cultura de les Borges Blanques i la comarca de les Garrigues. L’esdeveniment és una autèntica festa que atrau milers de visitants d’arreu, oferint una experiència completa en què la tradició, la innovació i la gastronomia es donen la mà.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Borges Blanques

|

Garrigues

|

Lleida

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA