Clownic, Festival de pallassos, acrobàcies i artesania de Torrelles de Foix

COMPARTIR

El Clownic, Festival de Pallassos, Acrobàcies i Artesania de Torrelles de Foix, és un esdeveniment festiu i cultural que transforma aquest petit municipi de l’Alt Penedès

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Torrelles de Foix

-

Alt Penedès

-

Barcelona

| Data:

25/10/2024
al 27/10/2024

Clownic, Festival de pallassos, acrobàcies i artesania de Torrelles de Foix

El Clownic, Festival de Pallassos, Acrobàcies i Artesania de Torrelles de Foix, és un esdeveniment festiu i cultural que transforma aquest petit municipi de l’Alt Penedès en un escenari ple de màgia, rialles i creativitat. El festival, que té lloc durant un cap de setmana, està dedicat a la celebració de les arts escèniques i el món del circ, amb especial protagonisme per als pallassos, una de les figures més estimades pel públic de totes les edats.

Al llarg del Clownic, el poble es converteix en un espai de trobada per a artistes de circ, companyies de teatre i acrobàcies, i artesans que ofereixen una gran varietat d’espectacles i activitats. El festival és conegut per la seva capacitat d’apropar el món del circ als carrers, amb espectacles que van des de representacions còmiques de pallassos fins a números espectaculars d’acrobàcies i malabars. Totes les actuacions es caracteritzen per la seva proximitat amb el públic, creant una experiència interactiva i familiar.

Un dels aspectes més singulars del Clownic és la seva integració amb l’artesania local. Durant el festival, s’organitza una fira d’artesania on els visitants poden descobrir productes tradicionals de la zona i gaudir d’una combinació perfecta entre cultura popular i creativitat manual. Això contribueix a fer del Clownic no només un festival d’arts escèniques, sinó també una mostra de la riquesa artesanal i cultural de Torrelles de Foix.

El Clownic té un marcat caràcter familiar, amb propostes per a tots els públics, des de nens fins a adults. A més dels espectacles de circ, s’organitzen tallers per a infants, on poden aprendre les tècniques bàsiques dels malabars, el clown i altres disciplines del circ, fomentant la creativitat i l’expressió artística des de ben petits.

El Clownic de Torrelles de Foix s’ha convertit en una cita imprescindible dins el calendari cultural del municipi i de la comarca. És un festival que aposta pel riure, l’espectacle i la proximitat, oferint una experiència vibrant que combina l’art de la pallassada, les acrobàcies més sorprenents i la tradició artesanal, tot això en un ambient festiu i acollidor.

FITXA TÈCNICA

Preu:

Adreça:

|

Torrelles de Foix

|

Alt Penedès

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA