Alex Cortés

COMPARTIR

Alex Cortés trepitja fort en el panorama musical català

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Catalunya

-

Catalunya

-

Catalunya

| Data:

15/10/2024
al 30/11/2024

Alex Cortés trepitja fort en el panorama musical català. Ja ha presentat diverses cançons del que serà el seu primer disc, amb les quals, acomula milers d’escoltes a les diferents plataformes digitals.

Després dels avançaments dels temes “Ho tinc tot”, “Des d’ahir” i: “Esclata el món”, l’artista vilassarenc estrena “Agafats de la mà, l’última prèvia del disc que publicarà aquest mateix octubre.

Segons explica el mateix compositor i intèrpret, es tracta d’un “biopic”, que s’alimenta de la seva vida personal. Parla d’estimar sense mesura i retrobar-nos, on volem compartir un petit trosset de què és per nosaltres i per l’artista l’amor. És com una pel•lícula amb trets molt significatius, d’un any amb molts canvis emocionals, de creixement i de noves perspectives. Alex Cortés parla del «Jo» davant de la sensibilitat dels sentits, i l’exploració d’uns versos tendres, cap a una dolça mirada i escrita amb molta cura.

Comparteix amb abundància, tots els gestos més humils i naturals davant de la quotidianitat. Segons ens comenta és “un alè fresc i gran, que obre les portes i reflexa un dels temes més important de l’àlbum, però que de la mateixa manera, la tristesa, enyorança… fan saber d’on vinc”. “Quan agafo de la mà, crec que puc sobrevolar tots aquells llocs, que amb tu són casa, tots aquests viatges que em fan connectar més en el present”.

Aquesta cançó ja es pot escoltar a totes les plataformes digitals de la mà de la discogràfica catalana Crea Music i ha estat produïda per Nil Canals. D’altra banda, en poques setmanes es publicarà el disc “Des d’ahir”, on podrem escoltar aquesta i altres novetats del vilassarenc. Un àlbum que tindrà 9 cançons amb el segell personal i inconfusible d’Àlex Cortés.

Alex Cortés és un cantant i actor barceloní de 25 anys. Després de publicar el seu primer EP ‘Volverte a ver’ (Autoeditat, 2022), ara porta més d’un any cuinant el seu primer àlbum a foc lent. Musicalment, Alex Cortés troba una clara inspiració en el folk americà i el country contemporani d’Estats Units. Un estil que ara vol portar aquí, en el marc del pop en català.

 

Les seves cançons combinen la sonoritat acústica de les guitarres que caracteritzen el folk amb sons de sintetitzadors i recursos electrònics més moderns, i connecten amb el públic jove a través de les seves lletres, que tan aviat són aptes per cantar a ple pulmó com per escoltar-les, reflexionar i deixar-se portar a moments dolços. Cada cançó ens explica una vivència personal i realça moments inoblidables viscuts amb amics o parella.

En l’àmbit del teatre, Alex Cortés ha participat en el repartiment de l’última obra de la companyia “La Cubana”, titulada ‘Adeu, Arturo’ (al Coliseum l’any 2022)

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Catalunya

|

Catalunya

|

Catalunya

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA