Sabor de Gràcia

COMPARTIR

Sabor de Gràcia complirà 30 anys els escenaris el proper 25 de novembre del 2024

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Catalunya

-

Catalunya

-

Catalunya

| Data:

15/10/2024
al 30/11/2024

Sabor de Gràcia estrena la nova versió del seu èxit, “Sombra de un sueño”. Un tema que s’ha tornat a enregistrar per celebrar els 30 anys d’aquest mític grup de rumba catalana i que es pot escoltar a totes les plataformes digitals des d’aquest divendres, 11 d’octubre.

Aquesta vegada, el líder de Sabor de Gràcia, Sicus Carbonells’acompanya dels seus fills, en Júnior i Yerai, per apropoar-nos una versió més moderna i actual d’aquest clàssic.

Tal i com hem comentat, “Sombra de un sueño” formarà part del disc del 30è aniversari de Sabor de Gràcia, un àlbum que està previst que es publiqui a finals d’aquest any. S’hi inclouran èxits de la banda tornats a enregistrar com aquest, però també es podran escoltar noves cançons totalment inèdites.

Aquesta cançó, juntament amb la resta del disc, es podran viure en directe en el gran concert d’aniversari del grup, que tindrà lloc el 15 de març de 2025 a la sala Paral•lel 62 de Barcelona en el marc del Festival Mil•lenni. Les entrades per aquest concert ja estan a la venda en aquest enllaç: https://www.festival-millenni.com/concert/sabor-de-gracia-2/

La cançó també s’acompanya d’un videoclip:

Sabor de Gràcia complirà 30 anys els escenaris el proper 25 de novembre del 2024, i per celebrar-ho, ha preparat un projecte ambiciós que s’estructura en un nou disc, un gran concert de celebració, una exposició i un documental sobre la seva història.

Sabor de Gràcia és un grup de rumba catalana de tipologia gitana, i està integrada actualment per gitanos dels barris de Gràcia i del Raval de Barcelona, així com  d’altres indrets de Catalunya. Canten en català, alternant-lo amb el castellà. També han cantat en italiàromanó (idioma universal dels gitanos), caló (dialecte del romanó que parlen els gitanos a Espanya) i anglès.

 

Creat per Sicus Carbonell el 1994, el grup va publicar el seu primer àlbum el 1997 i des d’aleshores s’ha mantingut actiu. Al llarg de la seva carrera, Sabor de Gràcia ha homenatjat a tota una generació d’artistes, entre ells Joan Manuel SerratGato PérezPeretEl Pescaílla i la família de Lola Flores.

Ha recorregut tot el món amb la seva música amb concerts emblemàtics. Ha actuat a espais com el Palau de la Música de Barcelona, el Teatre EDP de la Gran Via de Madrid, el Teatro Baralt o el Centre d’Art La Estancia de Veneçuela. També, ha fet diverses gires internacionals on ha visitat països com ArgentinaBèlgicaHongriaAlemanyaFrança o el Regne Unit.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Catalunya

|

Catalunya

|

Catalunya

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA