Festival Escena Poblenou a Barcelona

COMPARTIR

El Festival Escena Poblenou és un esdeveniment cultural i artístic que se celebra anualment al barri del Poblenou, a Barcelona. Fundat l'any 2001

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Barcelona

-

Barcelonès

-

Barcelona

| Data:

17/10/2024
al 20/10/2024

Festival Escena Poblenou a Barcelona

El Festival Escena Poblenou és un esdeveniment cultural i artístic que se celebra anualment al barri del Poblenou, a Barcelona. Fundat l’any 2001, el festival s’ha consolidat com una plataforma important per a la creació contemporània i les arts escèniques, amb un especial èmfasi en la innovació, el compromís social i la visibilització de noves veus artístiques. El seu objectiu principal és donar suport a la creació emergent i impulsar propostes que qüestionin i reflexionin sobre la societat actual.

Escena Poblenou acull una àmplia varietat de disciplines, des del teatre i la dansa fins a les arts visuals i la performance, oferint un espai d’expressió a artistes tant locals com internacionals. El festival destaca per la seva aposta per la interdisciplinarietat i per facilitar la interacció entre diferents àmbits creatius, afavorint la col·laboració i la connexió entre artistes i públic.

Un dels trets distintius d’Escena Poblenou és el seu compromís amb el territori i la comunitat. Moltes de les activitats es desenvolupen en espais públics del barri, convertint l’escenari urbà en un element més de la creació artística. Així, el festival promou la participació ciutadana i el diàleg entre el teixit social del barri i els creadors. També inclou en la seva programació projectes que aborden qüestions socials com la igualtat de gènere, la diversitat, els drets humans i la sostenibilitat.

Amb una trajectòria de més de dues dècades, el Festival Escena Poblenou s’ha convertit en una cita ineludible per als amants de les arts escèniques que busquen propostes innovadores, compromeses i amb mirada crítica. Cada any, el festival reforça el seu paper com a motor cultural, fent del Poblenou un punt de referència dins el panorama cultural barceloní.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Barcelona

|

Barcelonès

|

Barcelona

PDF:

AGENDA

RECOMANEM

VIU LA MÚSICA