Joan Dausà

COMPARTIR

El text i les imatges publicades són cedides i no editades. Podeu demanar la retirada contactant amb nosaltres.

Catalunya

-

Catalunya

-

Barcelona

| Data:

Joan Dausà ha anunciat   que actuarà al Palau Sant Jordi el 20 de gener de 2024. L’espectacle serà el final de la gira Jo mai mai 10 anys i es dirà La gran bogeria. Les entrades es posaran a la venda el pròxim dilluns 8 de maig a les dues del migdia al web de l’artista.

Joan Dausà destaca que actuar al Palau Sant Jordi és «un repte brutal» i que s’han atrevit a llançar-se a la piscina, «sabent qui si l’omplim seria la ‘reostia’, però que l’objectiu principal és posar-hi 8.000 persones». Després d’aquest concert, s’aturarà per preparar noves cançons que formaran part del nou àlbum.

Dausà assenyala que l’espectacle que estan treballant està pensat per a 8.000 persones. «Es pot posar un teló al Sant Jordi i així tenim un lloc on podem ser molts, podem fer una festa inoblidable perquè la veritat és que a Catalunya un lloc amb aforament per vuit o deu mil espectadors no hi és. Llavors el Sant Jordi dona aquesta opció. Que després ho rebentem i ho omplim tot,doncs encara ho celebrarem més», afegeix.

El cantant va publicar divendres passat un EP per celebrar els deu anys del Jo mai mai, de la mà de Promo Arts Music, amb dues cançons: Judit que és la segona part del Jo mai mai i se centra en la protagonista de la primera part, i una nova versió més pop del popular tema. La producció ha estat responsabilitat de Santos & Fluren de Blind Records i Martí Maymó.

FITXA TÈCNICA

Organitzador:

Preu:

Adreça:

|

Catalunya

|

Catalunya

|

Barcelona

PDF: